top of page
  • Sylvi Dundackova

7 denní vánoční jógová výzva

Buďme k sobě štědrý a dopřejme si o Vánocích čas pro sebe


Přijměte pozvání na 7 - denní jógovou výzvu, která nám otevře dveře k odevzdání nepotřebného a otevření se novému. Výzva bude probíhat na mém instagramu od 25. 12. - 1. 1. Nicméně platí po celé Vánoce a zachováme pouze formát 7x si zajógovat. Začátek nechám na vás, výzva bude končit 1. 1. 2023. Připravila jsem jógové video, která v sobě ukrývá od všeho trochu. Klíčovým principem bude opakování praxe každý den. To proto, abychom mohli pozorovat, co v nás stejná sekvence zanechá. Zda nás posune. Jaký pro nás každý den s jógou bude. Přes Vánoce nebývají naše diáře tak plné a míváme volnější ruce. Pojďme společně najít čas na sebe.



Co vám může jógová výzva přinést?


~ protažení a posílení celého těla

~ provázání vnitřního a vnějšího prostoru

~ naladění se na sebe

~ zklidnění mysli

~ nabrání inspirace do dalšího roku

~ díky opakování dochází k rozlišení, co je v praxi podstatné



Part 1 | Pojďte si nyní vše vyzkoušet a prožít.


Jóga na každý den


Part 2 | Jornaling | Healing through words



Jako součástí 7 - denní jógové výzvy jsem připravila journaling. Budeme mít možnost zaznamenávat myšlenky a pocity. Journaling vnímám jako jednu z cest seberozvoje, která nám pomáhá objasnit, kde teď právě jsme (třeba právě v jógové praxi) a kam míříme. V přiloženém PDF (tak trochu jiné PF:) najdete podklady pro journaling, které si můžete vytisknout. První je kalendář na celý týden, který lze umístit někam na oči. Druhé jsou podklady pro psaní a tvoření. Třetí jsou otázky. Na každý den jsem pro vás vybrala jednu otázka po jógové praxi k zamyšlení.



7 denní jógová vánoční výzva
.pdf
Download PDF • 1.98MB


Štědrost na závěr


Na tři z vás, kdo mi každý den nasdílíte na @fyziojoginka nebo pošlete do zprávy fotku z vaší jógové praxe bude čekat tělový olejíček s vonnými esencemi na míru. Když ne instagram, pošlete mi vaše fotky na fyziojoginka@gmail.com. To se také počítá :)


Ráda bych poděkovala za nádherný prostor ve White Sage Therapy, kde jsem video pro tuto výzvu natáčela. Je to nové jógové studio na Praze 1, ulice Divadelní 24. Do tohoto prostoru a celého konceptu a výjimečných žen, které za ním stojí jsem se zamilovala na první pohled :) Děkuji!


Přeji nám všem odvahu, která stojí na prahu každého začátku. Ať už této jógové vánoční výzvy, každého dne a nebo nového roku.


Sylvi








bottom of page